Wie zijn wij

De Bron is een basisschool voor protestants-christelijk onderwijs en is gelegen aan de Roerdompsingel 2 te Numansdorp. Het schoolgebouw beschikt over 16 groepslokalen, een grote multifunctionele hal, spreekkamers, kantoren en een speellokaal. Alle lokalen hebben digitale schoolborden en beschikken over een modern computernetwerk.

De Bron is een school met ongeveer 250 leerlingen. De kinderen zijn verdeeld over negen groepen. Op de school werken 20 fulltime en parttime leerkrachten, waaronder de directie, een intern begeleider, 2 bouwcoördinatoren en 1 ICT-coördinator. Daarnaast is er een conciërge werkzaam op school. CBS De Bron maakt deel uit van Stichting Christelijke Scholengroep De Waard. Tot deze stichting behoren ook de protestants-christelijke scholen in de dorpen ’s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Westmaas, Zuid-Beijerland en Sommelsdijk.