fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kangoeroeklas

Vandaag, 21 maart 2019, de grote rekenwedstrijd!! Om de hersenen een beetje warm te draaien, mocht iedereen 1 som op een blaadje schrijven waarvan ze zelf het antwoord uit konden rekenen. Van het blaadje mocht daarna een propje gemaakt worden om vervolgens naar de juf te gooien. De juf gooide de propjes willekeurig naar de kinderen terug, waarna ze de som die op het blaadje stond uit het hoofd uit moesten rekenen.

Na de uitleg over het antwoordenformulier konden de kinderen dan eindelijk aan de slag gaan met de rekenopgaven. Al snel bleek dat sommige opgaven prima te doen waren en dat sommigen toch best wel heel lastig waren. Maar na ongeveer 50 minuten de hersenen goed gekraakt te hebben, was iedereen klaar en mochten ze nog proberen om zoveel mogelijk woorden te maken met een reeks letters die op het bord stonden. De algemene reactie na de wedstrijd was: "het was hartstikke leuk, omdat je nu echt eens heel goed moest nadenken. Moeilijk=leuk!!"

De antwoordenformulieren worden naar de organisatie van de W4Kangoeroewedstrijd gestuurd en we hopen de uitslag nog voor de meivakantie aan iedereen bekend te maken.