fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

De bel gaat, de school is uit! Tijd voor plezier, rust en vooral voor spelen. Kivido biedt uw kind een warm welkom op deze BSO-locatie. Een tweede thuis met sfeervol ingerichte ‘woonkamers’ waar uw kind naar hartenlust kan spelen en ontspannen. Aan alles is gedacht; knutselmateriaal is ruim aanwezig, een leeshoek vol met strips en boeken om even te ontspannen en een plein om te rennen, huppelen, of te fietsen. 

Dat is echter nog niet alles; wij bieden uw kind een afwisselend en uitdagend activiteitenprogramma. Hierin komt zowel sport (Kivisport, doorlinken naar 1.5) naar voren als natuur, cultuur en sociale aspecten. Wat dacht u bijvoorbeeld van Yoga of een mini-cursus schilderen? Het kan allemaal. 

Om dit te verwezenlijken werken wij samen met diverse (sport-)verenigingen en andere partners. Ons aanbod groeit continu en wij zijn constant op zoek naar nieuwe, uitdagende activiteiten.

Medewerkers van Kivido zijn niet zomaar medewerkers. Ieder heeft iets speciaals wat wij inzetten binnen Kivido. Zo bieden wij workshops ballonnen modelleren, googelen en muziek- en danslessen. 

Heeft uw kind een keer geen zin om aan iets deel te nemen, te knutselen of te spelen. Hier is alle ruimte én begrip voor. Even ontspannen op de bank, of lekker in een hoekje een leuke strip lezen; geen enkel probleem. 

In de schoolvakanties gaan de kinderen naar de Kiviclub.

School en BSO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en tóch anders. Zo zit deze BSO-locatie in de basisschool zelf gevestigd. Hierdoor hebben we alles onder één dak. Toch maken we duidelijk verschil tussen schooltijd en BSO-tijd. BSO-tijd is namelijk vrije tijd. Tijd om even te doen wat uw kind wil, tijd om te ontspannen. Niets moet, veel mag. Onze medewerkers weten hier goed op in te spelen en kennen uw kind en zijn wensen goed. Zij stimuleren en motiveren, maar weten ook goed wanneer uw kind even ‘niets’ wil. Alles staat en valt met de juiste dosis inzicht en begrip. Dit is precies wat onze medewerkers zo bijzonder maakt.

Ieder kind is uniek en ieder kind heeft talent. Door het aanbieden van diverse activiteiten op verschillende gebieden, laten wij uw kind zijn talent ontdekken of uitbreiden. hierbij kunt u denken aan verschillende soorten sport, theater, kunst, muziek en dans. 

Ondanks dat we een relatief kleine organisatie zijn, zijn wij meester in groot denken. Wij durven ondernemen en springen in op de nieuwste ontwikkelingen. 

Bovenstaande informatie komt van www.kivido.nl