fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
22
december

Dankwoorden van juf Jannie!

Lieve kinderen, collega’s en ouders. Ik kijk terug op een fantastisch mooi afscheidsfeest!
Dinsdag 20 december stond bol van de verrassingen, optredens en leuke momenten met de kinderen van de hele school. Dit alles natuurlijk onder leiding van mijn collega’s, ouders, een muziekgroep o.l.v. juf Marieke en juf Ankie van de Kunstbus! Er zijn bergen werk verzet in de aanloop naar deze dag, want voordat er zo’n feest staat komt er heel wat bij kijken. Alles was tot in de puntjes door mijn collega’s geregeld, met dank ook aan vele ouders! De dag begon al leuk.  Wij (mijn man Henk en ik) werden opgehaald met een oldtimer camperbusje en op school massaal onthaald met een welkomstconcert!
Deze hele dag stond in het teken van “Wat ga je doen na je pensioen”? En aangezien wij een caravan hebben en graag naar Zweden gaan kwam dit item overal in terug.
Er volgde een grappig Pippi Langkous toneelstuk van groep 4, in een leuk Zweeds versierd speellokaal. Daarna kwam iedere groep voor een Zweedse verrassing zorgen. Ik moest een mandje vouwen om kaneelbroodjes in te kunnen doen, want de Zweden houden van Fika (gezellig koffiemoment). Wij gingen een wafel bakken, ik kreeg een bloemenkrans op het hoofd, we gingen dansen op de muziek van Abba, ik moest bij zweedse woorden de juiste foto zoeken en kreeg zweedse gehaktballetjes met daarbij een onderzoeksrapport aangeboden. Gigantisch leuk allemaal!
‘s Middags kwam de Kunstbus op school en ging groep 4 een persoonlijk tafelkleed, als aandenken, voor mij maken. Na schooltijd volgde er nog een gezellig teamuitje met een workshop en een etentje!
Ik wil iedereen hierbij hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet voor deze dag.
Deze blijk van waardering ga ik niet meer vergeten. Ik heb met veel plezier en liefde op De Bron gewerkt en wens ieder gezondheid en een mooi nieuw jaar toe!