fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
9
september

Interim bestuurder CSG De Waard

Als nieuwe interim bestuurder, van de Christelijke Scholengroep De Waard, wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Jan Winters (1959) en woon in Beilen (Drenthe).

Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding in Groningen ben ik als gymdocent begonnen in het (voortgezet) speciaal onderwijs voor zeer moeilijk opvoedbare en zeer moeilijk lerende kinderen. Mijn carrière in het onderwijs heeft zich tot nu toe in of naast het PO (Voortgezet) Speciaal Onderwijs afgespeeld. De onderwijssector zit in mijn genen. Binnen het brede onderwijsveld heb ik veelal als directeur, en de laatste jaren, als bestuurder in het primair onderwijs gewerkt. Dit vaak ook vanuit mijn eigen bedrijf (BO3 Onderneemt).

Ik heb aan de Universiteit van Amsterdam mijn Master Educational Management behaald. Naast mijn interim functie bij CSG De Waard ben ik nog één dag bestuurder bij Praktijkonderwijs Hardenberg.

De eerste weken van september zal ik o.a. gebruiken om kennis te maken met de scholen en het bestuursbureau. Mijn aanstelling is voor vier dagen in de week, waarbij ik zoveel mogelijk van maandag t/m donderdag op het bestuursbureau aanwezig ben. Ik kijk echt uit naar een mooie samenwerking.